bijeenkomst

Algemene ledenvergadering fusievoorstel VBA-CFA Society Netherlands

19 september 2017

Zowel VBA als CFA Society Netherlands houden een Algemene Ledenvergadering waarin de leden het fusievoorstel kunnen bekrachtigen.

Quote_Hans_de_Ruiter.jpg

 

Het bestuur roept u op om massaal naar de ALV van 19 september te komen aangezien het over een zeer belangrijk onderwerp gaat voor de VBA. Op de ALV kunt u invloed uitoefenen op en u uitspreken over het voorgenomen fusieproces met CFA Society Netherlands. Het bestuur vraagt goedkeuring voor het voorgenomen besluit tot fusie. Bij goedkeuring is het wettelijk noodzakelijk om het voornemen eerst bij de Kamer van Koophandel te deponeren waarna een termijn van 4 weken geldt waarbinnen schuldeisers mogelijke bezwaren kunnen uiten. Na het doorlopen van dit proces waarbij eventuele bezwaren kunnen worden weggenomen kan de fusie formeel worden bekrachtigd. Ook willen we u nog wijzen op de mogelijkheid u te laten vertegenwoordigen via een volmacht. Dat kan via het machtigingsformulier. Het bestuur verheugt zich op een vruchtbare discussie waarbij de vereniging zich kan buigen over het voorstel. De agenda vindt u hier. Het voorstel ten aanzien van de fusie (agendapunt 2) vindt u hier. De Engelse versie kan hier worden gedownload.

 

banner_vba_Permanente_educatie_605b_x_140h_Alwin_Oerlemans.jpg

 

Een Q&A aangaande de fusie met CFA Society Netherlands is op de website beschikbaar. Deze wordt regelmatig geactualiseerd onder andere op basis van door leden (u) gestelde vragen. Het bestuur hoopt dat dit bijdraagt aan de informatievoorziening ten aanzien van de voorgenomen fusie zodat op de ALV een goede afweging kan plaatsvinden.

 

Vergeet niet uw volmacht aan te melden!

In verband met het voorbereiden van de vergadering moeten de volmachten een dag van te voren bij het secretariaat zijn aangemeld.

 

Houd deze datum vrij in uw agenda en laat uw stem horen op 19 september!

Puntenwaardering

geen punten

REAGEER > waardering:
0 stemmen

reacties


Om misbruik tegen te gaan dient u ingelogd te zijn.
AANMELDEN >
Lid van EFFAS - european federation of financial analysts societies
© vba beleggingsprofessionals 2018