bijeenkomst

Ethiek en Integriteit in de financiŽle sector anno 2017

Ethiek & Integriteit: "Het dichten van de kloof tussen samenleving en financiŽle sector"

20 september 2017

Tijd: 13.30 - 17.30 uur
Locatie: Auditorium ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam

Binnen financiŽle instellingen is ruime aandacht voor ethiek en integriteit. Een betrouwbare financiŽle sector is immers van groot maatschappelijk belang. Met waarden als ďtransparantieĒ en ďde klant centraalĒ meent de sector forse stappen te zetten om het vertrouwen te herwinnen. Nog steeds blijkt in de samenleving daarover juist een tegengesteld beeld te bestaan. De financiŽle sector is zich bewust van deze kloof en kijkt continu naar manieren om deze te dichten.

De commissie Ethiek en Integriteit van de VBA heeft de afgelopen jaren (2014, 2015 en 2016) een bijeenkomst georganiseerd over Ethiek en Integriteit in onze (brede) sector. Doel van deze bijeenkomst is om het belang van Ethiek en Integriteit stevig op de kaart te zetten (en vooral te houden).

 

Voor 2017 is als thema “Het dichten van de kloof tussen samenleving en financiële sector” gekozen waarbij deskundigen en opiniemakers van binnen en buiten de sector aan het woord komen. Voor deze bijeenkomst geven sprekers met diverse achtergronden om hun visie over deze kloof en waar zij mogelijkheden zien deze te overbruggen of zelfs te dichten. 

De bijeenkomst wordt in samenwerking met CFA Society Netherlands georganiseerd.

 

U kunt nu al uw belangstelling kenbaar maken.

Kosten

Deelname is gratis voor VBA en CFA leden. Niet VBA-leden betalen Ä 120 incl. btw. U ontvangt hiervoor een factuur.

Puntenwaardering

3 punten


AANMELDEN >

Lid van EFFAS - european federation of financial analysts societies
© vba beleggingsprofessionals 2017