PE nieuws

Online cursus Environmental Social and Governance Analyst EFFAS

20 april 2017

In samenwerking met EFFAS is het mogelijk om online de gecertificeerde EFFAS cursus Environmental Social and Governance Analyst (CEESGA) te volgen.

Het meewegen van sociale, milieu en governance criteria (ESG) is essentieel bij het nemen van beleggingsbeslissingen of het geven van beleggingsadviezen. Uitdagingen op maatschappelijk en milieuvlak onderschrijven dit. Kansen zijn er voor ondernemingen maar reputaties kunnen ook makkelijk schade oplopen, met koersverliezen tot gevolg. De integratie van ESG-informatie in het beleggingsproces en in de waardering is essentieel.

Met het CEESGA programma zult u de benodigde kennis verkrijgen om ESG-informatie op een gestructureerde manier in uw beleggingsanalyse te integreren. Dit programma is daarom in het bijzonder relevant voor beleggingsanalisten en portfoliomanagers, maar ook voor overige beleggingsprofessionals die te maken hebben met waarderingsvraagstukken.

 

Het programma bestaat uit 6 modules gevolgd door een afsluitend examen. Dat examen wordt in Nederland georganiseerd door de VBA. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van EFFAS.

  waardering:
0 stemmen
Lid van EFFAS - european federation of financial analysts societies
© vba beleggingsprofessionals 2018