PE nieuws

Behalen van PE punten buiten de VBA

28 mei 2015

Het blijkt dat het voor sommige leden van de vereniging niet altijd duidelijk is dat zij de mogelijkheid hebben om buiten de VBA ook PE activiteiten te volgen die erkend worden door de VBA.
Naast het volgen van de PE modules die de VBA zelf aan biedt is het mogelijk om op vele andere manieren uw persoonlijke PE programma in te vullen.

Zo kunt u PE punten ontvangen voor het volgen van externe cursussen, publicaties in vaktijdschriften en voor lidmaatschap van een (VBA) commissie. PE activiteiiten die u volgt bij uw werkgever kunt u ook ter beoordeling indienen. Het puntenoverzicht geeft een goed beeld van alle mogelijkheden en u kunt hierin ook terugvinden hoeveel punten worden toegekend voor een bepaalde PE activiteit.

 

Om het voor u gemakkelijker en efficiënter te maken PE activiteiten te volgen die niet door de VBA worden georganiseerd zijn wij bezig het PE aanbod van enkele externe opleidingsinstituten te accrediteren. In de toekomst zal er een overzicht worden gepubliceerd op de website waarin alle – op voorhand - geaccrediteerde activiteiten van deze externe opleidingsinstituten zijn opgenomen.

  waardering:
0 stemmen
Lid van EFFAS - european federation of financial analysts societies
© vba beleggingsprofessionals 2018