Over de VBA

Wilt u uw beleggingskennis opfrissen, verbreden en verdiepen? Word dan nu lid van de VBA. En volg onze hoogwaardige en altijd actuele bijeenkomsten en permanente educatie modules. Met sprekers en docenten van topniveau, die zowel academische ervaring hebben als praktische kennis van de financiële sector. Bovendien vervult de VBA de rol van centraal platform voor en door de beroepsgroep. En hebt u meteen een mooie gelegenheid om te netwerken met collega-beleggingsprofessionals.

 

Voordelen lidmaatschap:

  

Kosten 2013/2014 per jaar:

  • Lidmaatschap: € 300,-
  • Proef- en seniorenlidmaatschap: € 150,-
  • Studentlidmaatschap: € 47,50
  • Pakketaanbieding voor pensioenfondsbestuur: € 600,-

 

Lidmaatschap

Wanneer u een beleggingsprofessional bent met een VBA-diploma of een vergelijkbaar kennisniveau, of u hebt minimaal vijf jaar werkervaring als beleggingsprofessional, kunt u lid worden. Mocht u niet aan deze voorwaarden voldoen, dan kunt u geassocieerd lid worden, u geniet dan van alle voordelen van het lidmaatschap, alleen heeft u geen stemrecht.

Voor studenten en senioren kennen wij een gereduceerd tarief.

Mocht u eerst willen kennismaken met de VBA, dan kan dat voor 1 jaar. U kiest dan voor het proeflidmaatschap, voordat u overstapt op het reguliere lidmaatschap.

 

Pakketaanbieding voor pensioenfondsbestuur

Pensioenfondsbesturen worden meer dan ooit geacht in staat te zijn het beleggingsproces van het pensioenfonds te kunnen aansturen. De VBA kan daarbij helpen. Meer informatie over deze pakketaanbieding vindt u onder Pakketaanbieding Pensioenfondsbestuur.

 

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni. 

 

Voorwaarden lidmaatschap/pakketaanbieding

Aanmeldingsprocedure

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier pakketaanbieding Pensioenfondsbestuur

Lid van EFFAS - european federation of financial analysts societies
© vba beleggingsprofessionals 2018