commissies

Commissie Vastgoed

LinkedIn Group VBA commissie Vastgoed

 

Deze commissie wil het kennisniveau omtrent vastgoed als beleggingscategorie vergroten en verspreiden binnen de VBA. Tevens probeert zij het kennisniveau over financiële markten binnen de vastgoedwereld te vergroten.

 

Centrale aandachtsgebieden zijn de bevordering van de professionaliteit, de promotie van de inzet van vastgoed als beleggingscategorie en de promotie van de verschillende beleggingsvormen binnen vastgoed. Ze besteden aandacht aan onderwerpen als de kenmerken van vastgoed, de plaats van vastgoed binnen een beleggingsportefeuille en de strategische betekenis van vastgoed. Ook de rol van vastgoed in het beleggingsproces zelf en de samenhang met andere naastliggende elementen binnen het beleggingsproces komen aan bod. Daarbij worden onderwerpen als waarde van vastgoed of economische analyses met betrekking tot vastgoedbeleggingen niet gemeden.

 

De commissie heeft diverse contacten met derde partijen. Binnen de vastgoedbeleggingswereld wordt regelmatig kennis en informatie uitgewisseld met belangenverenigingen, zoals VOGON, INREV, EPRA, IVBN, NAREIT, OPF en PVK en NCREIF.

 

Meer informatie

Joris Winters, Joris.Winters@arcadis.com

 

Terug naar overzicht commissies

links

NCREIF
www.ncreif.org

Nieuws en informatiesite voor Nederlandse vastgoedprofessionals
www.propertynl.com

PREA
www.prea.org

Vastgoedmarkt
www.vastgoedmarkt.nl

Vereniging van Nederlandse Institutionele vastgoedbeleggers
www.ivbn.nl

Vereniging van Onroerend Goed Onderzoekers Nederland
www.vogon.nl

Lid van EFFAS - european federation of financial analysts societies
© vba beleggingsprofessionals 2018