Waarom lid worden van CFA Society VBA Netherlands?

Lidmaatschap van CFA Society VBA Netherlands ondersteunt uw professionele ontwikkeling en carriŤre door het bieden van vele mogelijkheden voor netwerken, voor het delen van kennis en het volgen van evenementen en cursussen ten behoeve van permanente educatie (PE). Met uw steun beoogt de vereniging professionele vaardigheden en ethiek te bevorderen, en zodoende een bijdrage te leveren aan een sterkere en meer ethische Nederlandse financiŽle markt en regulering daarvan.

Als lid van de CFA Society VBA Netherlands kunt u uw voordeel doen met meer dan alleen de lokale activiteiten. Aangezien u tevens lid wordt van het internationale CFA Institute heeft u toegang tot haar uitgebreide assortiment van content, publicaties, onderzoek, evenementen en conferenties.†Meer informatie hieromtrent vindt u hier.

Lidmaatschap van CFA Society VBA Netherlands staat open voor iedereen in de beleggingsindustrie. We heten nieuwe leden van harte welkom.

Voordelen van lidmaatschap
Uw lidmaatschap van CFA Society VBA Netherlands biedt u de volgende voordelen:

 • het -gratis dan wel met korting- bijwonen van lokale evenementen en cursussen van de hoogste kwaliteit
 • netwerken met collegaís in de financiŽle sector in Nederland ťn wereldwijd
 • actieve deelname aan -en het delen van kennis in- gespecialiseerde comitťs
 • toegang tot een breed spectrum van permanente educatie activiteiten (PE) en de mogelijkheid deze zelf online in te zien en te onderhouden. CFA Society VBA Netherlands biedt jaarlijks minimaal 20 PE punten aan in Engelstalige bijeenkomsten en eveneens 20 PE punten in Nederlandstalige bijeenkomsten
 • U bent onderdeel van een effectieve, gezamenlijke vertegenwoordiging van de beroepsgroep bij industrie-organisaties, beleidsmakers en de politiek.
 • U blijft op de hoogte van de laatste relevante trends en onderzoek in de financiŽle sector
 • toegang tot lokale beroeps- en carriŤremogelijkheden
 • toegang tot aanvullende ondersteuningsmogelijkheden, zoals het banenportaal en vrijwilligerswerk
 • lees en download content, volg evenementen en blogs en update je PE middels de handige app voor leden.

Bent u al lid?
Als u al lid bent van het voormalige CFA Society Netherlands of VBA beleggingsprofessionals, dan is een andere procedure van toepassing.

 • Bent u lid van CFA Institute en het voormalige CFA Society Netherlands, klik hier
 • Bent u lid van het voormalige VBA beleggingsprofessionals, klik hier

Aanmeldingsprocedure
Het lidmaatschap van CFA Society VBA Netherlands wordt vergezeld van het lidmaatschap van CFA Institute, waarvoor dezelfde voorwaarden gelden. CFA Institute beheert de inschrijving, aanvaarding en het betalingsproces. Indien een lidmaatschap van CFA Institute wordt aangevraagd, wordt u verzocht u eveneens in te schrijven bij een lokale vereniging. Het is echter mogelijk alleen lid te worden van CFA Institute. In dat geval gelden dezelfde voorwaarden, maar wordt alleen toegang tot de content en diensten van CFA Institute verleend en niet tot lokale vereniging. Voor nieuwe leden gelden de onderstaande voorwaarden. Meldt u hier aan voor een lidmaatschap van CFA Institute en CFA Society VBA Netherlands.

Tarieven
Het lidmaatschap van CFA Society VBA Netherlands bedraagt jaarlijks $400 en loopt van juli tot juni. Van uw jaarlijkse contributie gaat $275 naar CFA Institute en $125 naar de lokale vereniging.

Soort lidmaatschap Voorwaarden
Geassocieerd lid
Regulier lid
Aspirant lid
 • Deze categorie wordt geÔntroduceerd in mei/juni 2018

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op lidmaatschap@cfavba.nl of telefonisch op 020-6182812

U kunt zich hier aanmelden voor lidmaatschap van CFA Society VBA Netherlands en CFA Institute.