Maak kennis met het bureau van CFA Society VBA Netherlands:

Anne-Marie Munnik, RBA: Directeur

Anne-Marie Munnik startte in 2013 bij VBA beleggingsprofessionals als directeur. In deze rol was zij verantwoordelijk voor het bureau van de vereniging, de voorbereiding en uitvoering van de strategie, het ontwikkelen en coördineren van educatieve activiteiten, het ontwikkelen en uitvoeren van het ‘public relations and affairs’ beleid en externe communicatie. Vóór de toetreding tot de VBA was Anne-Marie hoofd Investment Research van MN van 2006 tot 2013. Daarvoor werkte ze als beleggingsstrateeg en -analist bij verschillende beleggingsondernemingen in Nederland.

Anne-Marie heeft een Master in Business Economics van de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft de RBA-certificering.

Jennifer McKinley: Bureaumedewerker

Jennifer McKinley trad in oktober 2013 bij CFA Society Netherlands in dienst om er de communicatieactiviteiten, inclusief externe communicatie en social media te managen, en eveneens te assisteren bij vrijwilligersmanagement en evenementen. Jennifer komt oorspronkelijk uit de VS en heeft gewoond in Tokyo, London en Dubai. Een aanzienlijk deel van haar carrière werkte zij bij de afdeling Equity Capital Markets van de ABN AMRO in New York.

Terri Thompson, MBA: Bureaumedewerker

Terri Thompson, MBA, startte in 2011 bij CFA Society in Nederland om er strategische initiatieven te ontplooien, een secretariaat op te richten en evenementen te organiseren. Ervoor deed ze gelijksoortig werk voor het European Leadership Platform in Amsterdam. Terri begon haar carrière bij de Citicorp/Citibank in Zurich en London. Na het behalen van haar MBA aan de Rotterdam School of Management, werkte ze ook nog voor de afdeling Corporate Development van de ING Bank in zowel Amsterdam als Singapore.

Irma Willemsen: Bureaumedewerker

Irma Willemsen trad in 2003 bij VBA beleggingsprofessionals in dienst als secretaris van het bureau. In deze rol was zij verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie en ledenadministratie, de notulen van de bestuursvergaderingen, van redactievergaderingen van het VBA Journaal, van het curatorium voor permanente educatie, organiseerde zij bijeenkomsten en seminars, verzorgde zij publicaties en onderhield zij de VBA website.

Voordat zij in dienst kwam bij de VBA was Irma office manager bij FDA, een financieel onderzoeksbureau tussen 1986-2002. Hiervoor werkte zij als marketing assistant bij Digital Equipment.