Over de fusie

Actuele zaken over het fusieproces

Op deze webpagina brengen wij u graag op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen van de voorgenomen fusie van VBA en CFA Society Netherlands.

 

De fusie is momenteel onderwerp van gesprek op bestuursniveau en onder de leden. Gezamenlijk zal, tijdens een speciale algemene ledenvergadering op 19 september, een beslissing worden genomen over de toekomst van de VBA. Bestuursvoorzitter Alfred Slager over de gedachte achter de fusie: “VBA en CFA Society Netherlands zijn natuurlijke partners. We hebben veel gemeenschappelijk, waaronder een vergelijkbare opleiding en dezelfde gedragscodes, en richten ons op vergelijkbare doelgroepen. Een ander argument om over te gaan tot een fusie is dat we daarmee onze gezamenlijke slagkracht vergroten.”

 

Meer informatie over het voorgenomen fusieproces leest u in het artikel in het VBA Journaal voorjaar 2017.

Het fusievoorstel van VBA en CFA Society Netherlands gezamenlijk kan hier worden gedownload. De Engelse versie kan hier worden gedownload.

 

Wat kunt u op deze pagina nog verwachten? In de komende periode worden er interviews afgenomen waarin diverse stakeholders gevraagd worden hun mening te geven over de fusie. Voor links naar verslagen en andere informatiebronnen kunt u hier terecht. Er wordt ook gewerkt aan een Q&A-rubriek.

 

Actuele links:

notulen ALV d.d. 25 oktober 2016

notulen ALV d.d. 27 oktober 2015

artikel in VBA Journaal voorjaar 2017

 

Lid van EFFAS - european federation of financial analysts societies
© vba beleggingsprofessionals 2017